Voedingsconsult en PowerSlim

Voeding

Als je graag wat kilo’s kwijt wilt zijn er twee dingen belangrijk: beweging en voeding.

Beweging zorgt er voor dat je extra calorieën verbrandt, maar als je te veel calorieën eet zul je niet afvallen.

Daarom is het extra belangrijk om op je voeding te letten, je moet immers minder calorieën binnen krijgen dan dat je verbrandt.

Heb je eenmaal je streefgewicht bereikt, dan is het noodzakelijk om je voedingspatroon zo aan te passen dat je op dit streefgewicht blijft.

Onze gewichtsconsultes helpen je graag om je streefgewicht te bereiken.

Tijdens het intakegesprek wordt er gekeken naar je persoonlijke doelstellingen, je huidige gewicht, vetpercentage en BMI en wordt er een behandelplan opgesteld.

De eerste maand kom je elke week op consult en krijg nieuwe tips en adviezen. Uiteraard wordt er ook gekeken of je je doelstellingen voor die week behaald hebt.

Na de eerste maand is de frequentie van de consulten afhankelijk van de eigen behoeften en de vooruitgang die er is geboekt.

 

PowerSlim

Je wil afslanken, maar wil dit snel en verantwoord doen. Je zoekt een voedingspatroon dat veilig is en bij je past, haalbare resultaten garandeert die blijvend zijn. Met PowerSlim kies je voor een methode om verstandig af te slanken: een wetenschappelijk onderbouwde methode met betrouwbare producten om snel gewicht te verliezen; zonder hongergevoel en zonder vermoeidheid.

power-slim

 

Hoe werkt Powerslim
Power Slim betekent afvallen onder begeleiding van onze voedingsdeskundige in combinatie met een eiwit voedingspatroon. Bij deze methode krijgt je lichaam alleen eiwitten als brandstof aangeboden en vrijwel geen koolhydraten (suikers) en vetten. Als gevolg daarvan gaat het lichaam opgeslagen vetreserves verbranden.
Door een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten (suikers) vindt er een verandering plaats in de stofwisseling: 3 dagen na de start zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, is ons lichaam verplicht andere bronnen aan te spreken om in zijn energiebehoefte te voldoen, namelijk onze vetreserves. Tijdens het Power Slim voedingspatroon worden onze vetreserves verbrand en dit leidt tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang met behoud van spiermassa.

Waarom kiezen voor Power Slim?
– Snel en doeltreffend 6 a 9 kg gewichtsverlies
– Duurzaam behoud van je gewicht
– Geen honger en vermoeidheidsgevoel
– Behoud van spiermassa

Wil jij ook graag op een verantwoorde manier je streefgewicht bereiken? Neem contract met ons voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor PowerSlim