Powerfit Infraroodcabines

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Figuuranalyse
Tijdens de figuuranalyse wordt uw gewicht en uw vetpercentage bepaald. Tevens wordt de omtrek van 7 plaatsen van uw lichaam gemeten.

Aan de hand van deze gegevens en het persoonlijke gesprek met onze gewichtsconsulent wordt uw afslankprogramma vastgesteld.

Gedurende het afslankprogramma wordt u regelmatig gewogen en gemeten, zodat wij uw resultaten kunnen evalueren.

Powerfit infraroodcabines
Het Powerfit afslankprogramma bestaat uit het uitvoeren van doelgerichte oefeningen in onze infraroodcabines. Hierbij wordt het accent gelegd op de buik, de benen, de billen of het gehele lichaam. Het programma dat u volgt is afgestemd op uw gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd.

De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren, waardoor de afbraak van vetreserves wordt geactiveerd.

Er zijn drie verschillende intensiteitniveaus waarmee uw training telkens een uitdaging blijft. U voert de oefeningen liggend uit, waardoor uw rug en gewrichten worden ontlast. Dit maakt het afslanken met de Powerfit Afslankcabines geschikt voor alle leeftijden.

Voeding
Afslanken is altijd een combinatie van voldoende bewegen en gezond en gematigd eten. Daarom helpen wij u graag begeleiden naar een gezond eetpatroon.

U kunt uw eigen voedingsschema opstellen met als basis de richtlijnen van The Body Factory in het online voedingsprogramma.
Hierbij kunt u uw dieet aanpassen naar uw wensen.

U kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van het BodyPlan. Het BodyPlan bestaat uit een voor u opgesteld weekmenu, waarbij afwisseling en gezonde voeding centraal staan. In totaal bestaat het BodyPlan uit 10 weken.

Voor meer informatie kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende proefles.