PowerSlim

Je wil afslanken, maar wil dit snel en verantwoord doen. Je zoekt een voedingspatroon dat veilig is en bij je past, haalbare resultaten garandeert die blijvend zijn. Met PowerSlim kies je voor een methode om verstandig af te slanken: een wetenschappelijk onderbouwde methode met betrouwbare producten om snel gewicht te verliezen; zonder hongergevoel en zonder vermoeidheid.

Hoe werkt Powerslim
Power Slim betekent afvallen onder begeleiding van onze voedingsdeskundige in combinatie met een eiwit voedingspatroon. Bij deze methode krijgt je lichaam alleen eiwitten als brandstof aangeboden en vrijwel geen koolhydraten (suikers) en vetten. Als gevolg daarvan gaat het lichaam opgeslagen vetreserves verbranden.
Door een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten (suikers) vindt er een verandering plaats in de stofwisseling: 3 dagen na de start zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, is ons lichaam verplicht andere bronnen aan te spreken om in zijn energiebehoefte te voldoen, namelijk onze vetreserves. Tijdens het Power Slim voedingspatroon worden onze vetreserves verbrand en dit leidt tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang met behoud van spiermassa.

Waarom kiezen voor Power Slim?
– Snel en doeltreffend 6 a 9 kg gewichtsverlies
– Duurzaam behoud van je gewicht
– Geen honger en vermoeidheidsgevoel
– Behoud van spiermassa

Wil jij ook graag op een verantwoorde manier je streefgewicht bereiken? Neem contract met ons voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor PowerSlim