PowerSlim

Afslanken doen we samen!

Ik ben Michele Beckers en jouw Powerslim coach in Voerendaal.

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en toch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. Michele Beckers, Jouw Powerslim coach. Aangenaam!


Powerslim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het Powerslim programma:

  1. Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  2. Zes eetmomenten per dag
  3. Met persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt zijn hier geen kosten aan verbonden.

Even voorstellen: Michèle Beckers, jouw persoonlijke coach 

Al ruim 12,5 jaar help ik vrouwen uit Voerendaal en omstreken om slank en fit te blijven met behulp van voedingsadvies, bewegen en ontspanning.


Nu is het moment: Go for it!

PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder persoonlijke begeleiding van onze PowerSlim voedingscoach. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat wij je bieden.

Iedere week heb je een consult bij je PowerSlim coach waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma doorloopt. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Onze coaches laten je na jouw programma natuurlijk niet zomaar los. Ze blijven je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. De producten van PowerSlim Balance vormen een vervolg op het PowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.

Door PowerSlim kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven!


Waarom kiezen voor Powerslim

  • Snel en doeltreffend 6 a 9 kg gewichtsverlies
  • Duurzaam behoud van je gewicht
  • Geen honger en vermoeidheidsgevoel
  • Behoud van spiermassa

Wil jij ook graag op een verantwoorde manier je streefgewicht bereiken? Neem dan middels onderstaand formulier contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.