Resultaat: Miriam

Steeds weer misselijk en moe wakker worden. Je slepen naar je werk…
En niet meer in de totale spiegel kijken en je beperken tot je hoofdje… Het lichaam maar negeren. Niet meer de kleding kunnen dragen die je graag draagt. En het nummertje van de kledingmaat werd steeds hoger.
Ik zag het niet meer zitten, temeer omdat ik zo’n last had van mijn benen en vochtprobleem. Toen hoorde ik van een collega over “the Body Factory”… Het leek me wel wat. Wat me erg aansprak was het ongedwongen sfeertje. Het idee “huiskamer” en niet die grote, onpersoonlijke sportzalen, waarbij niet eens wordt gelet of je je oefeningen wel goed doet. Hierbij was er vanaf
dag één zo’n heerlijke sfeer. De lieve aandacht van de instructrices, die bijna vriendinnen van je worden. Het werken met en aan je lijf is tenslotte iets dat heel persoonlijk is en dichtbij komt. Ook de andere sportsters: er wordt serieus gewerkt maar ook af en toe eens goed gelachen!
Ik kom er heel erg graag, voel me er thuis. Zag ook nog nooit zo’n ongelooflijk goeie resultaten. Zelfs op plekken die moeilijk waren om af te vallen. Waar ik nooit omvang kwijt raakte… Maar het meetlint werd steeds meer aangeschoven en ik verloor niet alleen kilootjes maar ook de centimeters op de plekken waar ik het graag had. Al met al een hele mooie begeleiding naar een nieuwe ik. Ik voel me er goed bij. Kan het iedereen aanraden. Natuurlijk is het goed je eetpatroon aan te passen. Maar deze vorm van sport erbij is wat je nieuwe leefpatroon compleet maakt. Lieve mensen van The Body Factory, heel hartelijk dank voor jullie sublieme begeleiding! Chapeau!